Termeni și condiții de utilizare

Bun venit pe hidarom.ro. Te rugăm să parcurgi cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale prezentului website, prezentate în detaliu mai jos. Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implică acceptul tău explicit cu privire la aceștia și reprezinta intreaga întelegere (contractul) dintre părți.

HIDAROM S.R.L. cu sediul in Cisnadie, Str. Selimbarului nr. 175, înregistrată la Reg. Com sub nr.  J32/1071/2003 și având Codul de Identificare Fiscală: RO14679123 este proprietarul/administratorul website-ului hidarom.ro

HIDAROM S.R.L., denumită generic în cele ce urmeaza si HIDAROM sau HIDAROM HIDRAULIC EQUIPMENT, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a fi la curent cu termenii și condițiile pe care ai agreeat să le respecți.

 1. Informații personale
  Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea site-ului hidaomr.ro. HIDAROM nu poate fi facută responsabilă pentru acțiunile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.
 2. Drepturile utilizatorului
  HIDAROM garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fara acordul scris al HIDAROM S.R.L.
 3. Securitatea datelor personale
  Datele personale vor putea fi utilizate de catre HIDAROM pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele tale personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. HIDAROM se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client si HIDAROM S.R.L.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informatiilor care se află în controlul nostru.

HIDAROM se obligă să respecte drepturile conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta trimisă la adresa de e-mail a HIDAROM SRL, se obligă: sa rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora; să inceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

HIDAROM certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere HIDAROM SRL să îți confirme dacă prelucrează sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere HIDAROM SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau să sterargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere HIDAROM SRL să înceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;
 4. dreptul de a cere HIDAROM SRL să înceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa offie@hidarom.ro

În vederea eliminării riscului ca datele tale să intre in posesia și/sau să fie folosite abuziv de terțe persoane: HIDAROM garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele HIDAROM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI hidarom.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 1. Copyright
  Întregul conținut al site-ului hidarom.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea HIDAROM SRL și este apărat de Legea pentru protectia drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul HIDAROM SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
 2. Mod de lucru.
  Prin accesarea site-ului hidarom.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau produce sau trimiterea de e-mail-uri adresate HIDAROM, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la HIDAROM în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmată o comandă sau cerere de ofertă decât după ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la HIDAROM.

 1. Plata serviciilor
  Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la recepția serviciului/produsului/produselor.
  HIDAROM S.R.L. nu acceptă cărti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard.
 2. Tarife
  Eventualele prețuri afișate în site reprezintă pretul orientativ al serviciului sau al produsului, nu includ TVA, dar nu includ alte eventuale taxe (ex: transport, montaj). Exceptiile sunt specificate clar pe site.
  Prețurile se pot schimba în orice moment. Majorările de prețuri nu afectează comenzile / ofertele deja confirmate.
 3. Plati / garantii
  Efectuarea cererilor de ofertă prin site-ul hidarom.ro este gratuita. Plata serviciilor/produselor ofertate se face la recepția serviciilor sau produselor, sau in avans către HIDAROM S.R.L. Stabilirea modului de plată se face în momentul confirmării ofertei de preț și numai prin selectarea posibilităților din meniul site-ului. Eventualele solicitări legate de modul de plată înscrise în campul ‘Detalii’ din ecranul de “cerere de ofertă” nu sunt luate in considerare. Site-ul poate să nu permită alegerea unui anumit mod de plată.
 4. Informatiile introduse de utilizator
  Datele de contact ale utilizatorilor sunt confidentiale. La completarea unei cereri de ofertă sau a formularului de contact, se transmit catre HIDAROM SRL doar informațiile esențiale necesare furnizării unei oferte sau de contact. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de contact trebuie completate cu atentie. HIDAROM nu poate onora cererile efectuate on-line pentru care se constată că au fost introduse date eronate. De asemenea, HIDAROM poate anula orice ofertă transmisă către un utilizator care nu poate fi contactat telefonic în legătură cu oferta transmisă, dar nu și dacă utilizatorul respectiv a mai efectuat cereri de ofertă prin site-ul hidarom.ro și acestea au fost onorate sau daca serviciile solicitate au fost plătite în avans sau garantate.

 1. Litigii
  Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile române vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator si societatea HIDAORM SRL. În cazul unor eventuale conflicte intre HIDAROM SRL și utilizatori, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanță, în conformitate cu legile romane in vigoare.
 2. Dispozitii finale
  Odată cu lansarea unei cereri de ofertă, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea HIDAROM SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului hidarom.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabila către utilizatori, în acest sens. Societatea HIDAROM SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul hidarom.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.