HIDAROM - Cisnadie

Compania Hidarom si-a inceput activitatea in anul 2002, in domeniul actionarilor hidraulice, ca reprezentant al unor firme de prestigiu, iar dezvoltarea de-a lungul anilor a fost o provocare transformata in succes.

Compania a evoluat an de an, dezvoltandu-si portofoliul de produse si servicii si castigand experienta. S-au adaugat treptat noi produse prin incheierea unor contracte de parteneriat cu firme de specialitate in domeniu.

Evolutia a fost sustinuta de calitatea produselor oferite si de responsabilitatea echipei, astfel incat s-a trecut in scurt timp de la simpla comercializare a produselor, la alegerea unor solutii de actionare a utilajelor complexe.

In anul 2011 compania s-a instalat intr-un sediu nou, modern, unde dispune de spatiu suplimentar necesar asamblarii de grupuri hidraulice ce se probeaza pe stand, se executa reparatii capitale, iar depozitul de materiale asigura disponibilitatea livrarii din stoc a unei diversitati de aparate si accesorii.

Modul de management se axeaza pe echilibrul intre raspunderea personalului si munca in echipa, in scopul garantarii unei dezvoltari responsabile pe termen lung si ridicarea standardelor serviciilor si produselor.

Orientarea spre client

Intelegem localizarea pietei in care opereaza compania noastra si consideram impactul actiunilor asupra clientului, utilizand toate oportunitatile care se gasesc in cadrul activitatii de a reprezenta clientul, anticipandu-i cerintele.

Excelenta profesionala

Dispunem de un know-how tehnic si utilizam aceasta capacitate pentru a fi cel mai bun.

Raspunderea si tintirea spre rezultate

Tintim cu hotarare spre rezultate, cu implicare personala in definirea programelor, in dezvoltarea acestora si in generarea rezultatelor concrete.

Calitate si performanta

Garantam calitatea maxima a produselor, excelenta sistemelor si a proceselor de productie, pentru a raspunde asteptarilor clientilor in prestatie si siguranta.

Rapiditate

Percepem importanta de a pune la punct solutii ce satisfac factorii interesati, prin reactionarea rapida la nevoile de dezvoltare, identificand cu eficienta solutia cea mai adecvata.